Följ Norrmejerier

Nya frukostfavoriter!

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2013 13:48 CEST

Det är inte bara experter som säger att frukosten är viktig, 66 % av svenskarna anser att de håller sig piggare resten av dagen med en rejäl frukost i magen. 34 % upplever dessutom att frukosten gör dem gladare. Nu lanserar Verum två nya frukostfavoriter; Verum Hälsofil Lingon-Vanilj och Verum Hälsoyoghurt Hallon, två säkra kort för en godare start på dagen.

Att sitta ned och njuta av sin frukost är viktigt, det är inte bara ett sätt att ge kroppen energi utan även ett sätt att få en harmonisk och extra lyxig start på dagen. Enligt Verum-undersökningen Hälsofilen har de som hoppar över frukosten det svårare med trötthet och irritation under dagen.

– När vi gjorde undersökningen Hälsofilen visade den att frukosten gärna får vara en lyxig stund där man kan samla kraft för dagens utmaningar samtidigt som man kan passa på att njuta av tid med nära och kära. Det är också extra roligt att med jämna mellanrum kunna presentera nya smaker som kan förgylla morgonstunder, säger Maria Skogelid, Brad Manager för Verum.

Matkreatören Lisa Lemke har tillsammans med Verum tagit fram fem lyxiga recept att börja dagen med. Recepten är baserade på såväl nyheterna Verum Hälsoyoghurt Hallon och Verum Hälsofil Lingon-Vanilj som övriga produkter inom sortimentet.

Fattiga riddare med bär och yoghurtkräm
Frukost trifle
Fluffiga hallonpannkakor
Saftiga filscones
Knaprig kanelmüsli

Samtliga recept hittas i relaterat material. 

För mer information om Verum, kontakta:
Maria Skogelid, Brand Manager, Verum, e-post: maria.skogelid@norrmejerier.se
telefon: 090-18 29 37

För praktiska frågor, produktprov, högupplösta bilder etc, kontakta:
Nina Brogård, e-post: nina@wenderfalck.com, telefon: 076 20 64 777


Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg norrländsk mjölk på våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till högklassiga mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. Vi har unika varumärken som Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt®, Gainomax® och Norrglimt®. Norrmejerier ägs av ca 580 bönder (varav 466 aktiva mjölkbönder) i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland, sysselsätter ca 490 årsanställda och omsätter drygt 1,8 miljarder kronor per år.

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.