Gå direkt till innehåll
​Brons för uppskattad Verum-kampanj

Pressmeddelande -

​Brons för uppskattad Verum-kampanj

Norrmejerier får brons för Verumfärgläggningsannonser av tidningen Resumés månatliga rankning för februari i kategorin print. Kampanjen omnämns som "Barnslig filpaus".

– Oj så roligt. Februari är en av årets stora lanseringsmånader för livsmedel och att då vinna brons är stort, säger Petra Anderson-Stening, Brand Manager för Verum, Norrmejerier.

Illustrationer för egentid

Kampanjen Välgörande egentid bygger på trenden med detaljrika målarböcker för vuxna. Illustrationerna i kampanjen är gjorda av illustratören Maja Sten. Genom kampanjen har illustrationer för färgläggning funnits som annonser i tidningar, på hemsidan verum.se och digitalt på en stortavla på Stockholms central. Kampanjen är framtagen i samarbete med Saatchi & Saatchi.

Bilderna har uppmärksammats både som färglagda stortavlor och för färgläggning. Många konsumenter har hört av sig för att få fler exemplar för färgläggning.

– Både kampanjen och produkterna bygger på människors behov av en stunds egentid med en god och mättande produkt och samtidigt färglägga en inspirerande illustration, säger Petra Anderson-Stening.

Pressbilder: https://share.mediaflowpro.com/?CGACMN0OCG

Produkterna finns i två smaker ekologiskt och två laktosfria

Ekologisk Verum Hälsoyoghurt i bägare 3% finnsi smakarna blåbär och jordgubb/smultron. Verum Hälsoyoghurt i bägare finns också som laktosfri, 0,5%, i smakerna naturell med tranbärs- och jordgubbsgranola i locket och vanilj med goji-, pumpa- och solrosfrögranola i locket. Alla bägare har en medföljande sked.

Månadens kampanj

Månadens kampanj är tidningen Resumés öppna tävling för kreativ aktuell reklam inom underkategorierna: design, dm, film, print, radio, utomhus, content, pr och digitalt.

Tävlingen går parallellt i de nio kategorierna under året och här presenteras de senaste vinnarna som utsetts.

Läs mer på: http://www.resume.se/manadens-kampanj/

Presskontakt

Mariann Holmberg, kommunikationsansvarig, Norrmejerier, 072 222 73 43

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 500 lokala bönder varav 400 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Presskontakt

Kristina Stiernspetz

Kristina Stiernspetz

Presskontakt Kommunikationschef 0730616433

Norrmejerier Ek. Förening

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Vi visar omsorg om människor och djur, genom att hålla landskapen öppna, lantbruken hållbara, produkterna lokala och transporterna korta. På så vis vårdar vi inte bara vårt Norrland utan även vår planet. För i en tid när lokalproducerad mat inte är en lokal utan en global angelägenhet så är vårt sätt att arbeta en unik tillgång. Den ska vi tillsammans ta tillvara och bygga framtiden på. För norrlänningarna är de här värdena de viktigaste skälen att välja Norrmejerier. Att det vi gör tillsammans inte bara är gott och nyttigt, utan även omsorg, stolthet och tro på ett levande Norrland.