Följ Norrmejerier

​Brons för uppskattad Verum-kampanj

Pressmeddelande   •   Apr 21, 2016 14:48 CEST

Norrmejerier får brons för Verumfärgläggningsannonser av tidningen Resumés månatliga rankning för februari i kategorin print. Kampanjen omnämns som "Barnslig filpaus".

– Oj så roligt. Februari är en av årets stora lanseringsmånader för livsmedel och att då vinna brons är stort, säger Petra Anderson-Stening, Brand Manager för Verum, Norrmejerier.

Illustrationer för egentid

Kampanjen Välgörande egentid bygger på trenden med detaljrika målarböcker för vuxna. Illustrationerna i kampanjen är gjorda av illustratören Maja Sten. Genom kampanjen har illustrationer för färgläggning funnits som annonser i tidningar, på hemsidan verum.se och digitalt på en stortavla på Stockholms central. Kampanjen är framtagen i samarbete med Saatchi & Saatchi.

Bilderna har uppmärksammats både som färglagda stortavlor och för färgläggning. Många konsumenter har hört av sig för att få fler exemplar för färgläggning.

– Både kampanjen och produkterna bygger på människors behov av en stunds egentid med en god och mättande produkt och samtidigt färglägga en inspirerande illustration, säger Petra Anderson-Stening.

Pressbilder: https://share.mediaflowpro.com/?CGACMN0OCG

Produkterna finns i två smaker ekologiskt och två laktosfria

Ekologisk Verum Hälsoyoghurt i bägare 3% finnsi smakarna blåbär och jordgubb/smultron. Verum Hälsoyoghurt i bägare finns också som laktosfri, 0,5%, i smakerna naturell med tranbärs- och jordgubbsgranola i locket och vanilj med goji-, pumpa- och solrosfrögranola i locket. Alla bägare har en medföljande sked.

Månadens kampanj

Månadens kampanj är tidningen Resumés öppna tävling för kreativ aktuell reklam inom underkategorierna: design, dm, film, print, radio, utomhus, content, pr och digitalt.

Tävlingen går parallellt i de nio kategorierna under året och här presenteras de senaste vinnarna som utsetts.

Läs mer på: http://www.resume.se/manadens-kampanj/

Presskontakt

Mariann Holmberg, kommunikationsansvarig, Norrmejerier, 072 222 73 43

Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 500 lokala bönder varav 400 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.