Gå direkt till innehåll
Norrmejeriers nya julfil - en smaksuccé

Nyhet -

Norrmejeriers nya julfil - en smaksuccé

Julfil med pepparkakssmak har alltid haft en speciell plats hos norrlänningarna till jul. Men i år fick den hård konkurrens av den nya smaken Juläpple & Kanel som sålde slut redan efter 4 veckor. En riktig smaksuccé med andra ord.

Julen är full av traditioner och en tradition som vuxit sig allt starkare är Norrmejeriers Julfiler som kommer på tillfälligt besök på de norrländska frukostborden. I år återvände Pepparkakan för andra året i rad och i sällskap fick den en ny smakkompis, Juläpple & Kanel. Julfilerna började säljas i butik v.45 i begränsade volymer. Redan efter fyra veckor hade nya smaken Juläpple & Kanel sålt slut.

-    Det känns extra roligt att det var den nya smaken som sålde slut så pass snabbt, säger produktchefen Johannes Eriksson. Med facit i hand så har vi hittat en ny favoritsmak som med stor sannolikhet får göra comeback på frukostborden till jul även nästa år.

  För mer information, kontakta:
  Johannes Eriksson, Product Manager Norrmejerier
  johannes.eriksson@norrmejerier.se
  072-2396995

  Ämnen

  Taggar

  Regioner

  Presskontakt

  Kristina Stiernspetz

  Kristina Stiernspetz

  Presskontakt Kommunikationschef 0730616433
  Anna-Karin Karlsson

  Anna-Karin Karlsson

  Presskontakt Hållbarhetschef Tel: 090-18 28 56

  Relaterad media

  Relaterat innehåll

  Norrmejerier Ek. Förening

  Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Vi visar omsorg om människor och djur, genom att hålla landskapen öppna, lantbruken hållbara, produkterna lokala och transporterna korta. På så vis vårdar vi inte bara vårt Norrland utan även vår planet. För i en tid när lokalproducerad mat inte är en lokal utan en global angelägenhet så är vårt sätt att arbeta en unik tillgång. Den ska vi tillsammans ta tillvara och bygga framtiden på. För norrlänningarna är de här värdena de viktigaste skälen att välja Norrmejerier. Att det vi gör tillsammans inte bara är gott och nyttigt, utan även omsorg, stolthet och tro på ett levande Norrland.