Följ Norrmejerier

Norrmejerier presenterar årets Solskensfiler – härliga sommarsmaker på tillfälligt besök.

Nyhet   •   Maj 05, 2021 08:00 CEST

Norrmejerier Solskensfil 2021

Norrmejeriers Solskensfil har snabbt blivit en återkommande favorit hos de filälskande norrlänningarna med sina somriga smaker och lekfulla utseende. Nu är det återigen dags för lite solskensfiling i filhyllan när Norrmejeriers Solskensfil kommer på tillfälligt besök med de två smakerna Äpple/Päron och Vattenmelon.

- Vi vet att våra Solskensfiler har gått och blivit lite av en sommartradition på norrlänningarnas frukostbord. Med två riktigt härliga och somriga smaker som Äpple/Päron och Vattenmelon vill vi bjuda på Norrländsk solskensfiling säger Johannes Eriksson, Product Manager på Norrmejerier.

Sommarens Solskensfiler är härligt krämiga och såklart gjorda på 100% norrländsk mjölk. De kommer i extra färgglada och somriga förpackningsdekorerer och säljs i begränsad volym från och med måndag v.19 i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrrland och Jämtland.

Fakta: Norrmejerier Solskensfil
Norrmejerier Solskensfil innehåller bara mjölk från norrländska gårdar. Solskensfilerna har en fetthalt på 2,7% och finns i två smaker, Äpple/Päron och Vattenmelon.

För mer information, kontakta:
Johannes Eriksson, Product Manager Mejeri
johannes.eriksson@norrmejerier.se