Gå direkt till innehåll
Julfilstradition från Norrland – Norrmejerier lanserar två tillfälliga julsmaker

Nyhet -

Julfilstradition från Norrland – Norrmejerier lanserar två tillfälliga julsmaker

Julen är full av traditioner och en av dessa har blivit Norrmejeriers julfiler som varje år kommer på tillfälligt besök. I år återkommer en riktig klassiker, Pepparkaka, i sällskap av den nya smaken Juläpple & Kanel. Från och med måndag vecka 45 kan man hitta dem i de norrländska matbutikerna.

- Våra julfiler har verkligen fått en speciell plats på bordet hos de filälskande norrlänningarna. Förra året återvände Pepparkaka efter några års frånvaro och det var en uppskattad comeback. Därför låter vi Pepparkaka återvända i år igen, i sällskap av den nya smaken Juläpple & Kanel, säger Johannes Eriksson, Product Manager på Norrmejerier. Det är två julsmaker som tar plats i en riktigt god julfilstradition från Norrland.

Årets julfiler är härligt krämiga och självklart gjorda på 100% norrländsk mjölk. De är förpackade i extra juliga förpackningsdekorer och säljs i begränsad volym från och med måndag v.45 i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrrland och Jämtland.

Fakta: Norrmejerier julfil
Norrmejerier julfil är gjord på mjölk från norrländska gårdar. Julfilerna har en fetthalt på 2,7-3% och finns i två smaker, Pepparkaka och Juläpple & Kanel.

För mer information, kontakta:
Johannes Eriksson, Brand & Product Manager Norrmejerier
johannes.eriksson@norrmejerier.se
072-2396995

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Kristina Stiernspetz

Kristina Stiernspetz

Presskontakt Kommunikationschef 0730616433
Anna-Karin Karlsson

Anna-Karin Karlsson

Presskontakt Hållbarhetschef Tel: 090-18 28 56

Relaterad media

Relaterat innehåll

Norrmejerier Ek. Förening

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Vi visar omsorg om människor och djur, genom att hålla landskapen öppna, lantbruken hållbara, produkterna lokala och transporterna korta. På så vis vårdar vi inte bara vårt Norrland utan även vår planet. För i en tid när lokalproducerad mat inte är en lokal utan en global angelägenhet så är vårt sätt att arbeta en unik tillgång. Den ska vi tillsammans ta tillvara och bygga framtiden på. För norrlänningarna är de här värdena de viktigaste skälen att välja Norrmejerier. Att det vi gör tillsammans inte bara är gott och nyttigt, utan även omsorg, stolthet och tro på ett levande Norrland.