Följ Norrmejerier

En god Julfilstradition från Norrland – tillfälliga julsmaker framröstade av norrlänningarna

Nyhet   •   Okt 29, 2020 08:00 CET

Julen är full av traditioner och en av dessa är Norrmejeriers julfiler som varje år kommer på tillfälligt besök. I år har smakerna röstats fram av norrlänningarna själva och vinnarna blev två julklassiker, Knäckig Kola och Pepparkaka. Från och med måndag vecka 45 kan man hitta dem i de norrländska matbutikerna.

-Vi vet att våra julfiler har en speciell plats på bordet hos de filälskande norrlänningarna, därför är det extra roligt att de smaker vi presenterar i år är valda av norrlänningarna själva säger Johannes Eriksson, Brand Manager på Norrmejerier. Det är klassiska julsmaker som nu tar plats i en riktigt god julfilstradition från Norrland.

Årets julfiler är härligt krämiga och självklart gjorda på 100% norrländsk mjölk. De är förpackade i extra juliga förpackningsdekorer och säljs i begränsad volym från och med måndag v.45 i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrrland och Jämtland.

Fakta: Norrmejerier julfil
Norrmejerier julfil innehåller bara mjölk från norrländska gårdar. Julfilerna har en fetthalt på 2,7-3% och finns i två smaker, Knäckig Kola och Pepparkaka.

För mer information, kontakta:
Johannes Eriksson, Brand & Product Manager Norrmejerier
johannes.eriksson@norrmejerier.se
072-2396995