Gå direkt till innehåll
Restaurang Mjölk. Foto Norrmejerier

Bild -

Restaurang Mjölk. Foto Norrmejerier

Till fika och till pannkaka är mjölken för många ett naturligt val. Men nu har Linnéa Liljedahl, känd från Kockarnas kamp och nyutsedd jurymedlem i Årets Kock, tagit fram en meny med sju moderna rätter som gör sig som allra bäst med norrländsk mjölk. Bland rätterna hittar vi till exempel råraka med sikrom med mellanmjölk toppad med lättvispad grädde. Under juni kommer menyn att serveras på pop up-restaurangen Mjölk, som gör fyra unika gästspel på kända restauranger i norra Sverige.
  • Licens: Creative Commons erkännande, inga bearbetningar
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera och sända verket endast i oförändrad form — inte i bearbetad form.
  • Av: Pressbild
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1000 x 1000, 1,07 MB
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Kristina Stiernspetz

Kristina Stiernspetz

Presskontakt Kommunikationschef 0730616433

Relaterade nyheter

Norrmejerier Ek. Förening

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Vi visar omsorg om människor och djur, genom att hålla landskapen öppna, lantbruken hållbara, produkterna lokala och transporterna korta. På så vis vårdar vi inte bara vårt Norrland utan även vår planet. För i en tid när lokalproducerad mat inte är en lokal utan en global angelägenhet så är vårt sätt att arbeta en unik tillgång. Den ska vi tillsammans ta tillvara och bygga framtiden på. För norrlänningarna är de här värdena de viktigaste skälen att välja Norrmejerier. Att det vi gör tillsammans inte bara är gott och nyttigt, utan även omsorg, stolthet och tro på ett levande Norrland.