Följ Norrmejerier

Största influencern inom träning och hälsa i samarbete med Gainomax®

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2018 09:24 CET

Alexandra Bring, har över 800 000 följare i sina kanaler om träning och hälsa. Foto: Alexandra Bring

Alexandra Bring har valt att samarbeta med Gainomax. Hon är en av Sveriges främsta influencer inom träning. Att träna och äta rätt är på många svenskars agenda såhär i början på året. Att hitta bra inspiration kan vara en utmaning. En som är lyckats bra att skapa innehåll för sina är Alexandra Bring.

– Jag ville gärna fortsätta mitt arbete med Gainomax eftersom jag känner mig väldigt trygg med produkterna. Precis som jag är det även norrländskt. En perfekt och enkel sak att ha med sig när man far och flänger mycket, säger Alexandra Bring, hälso/livsstils influencer.

Alexandra Bring är en av Sveriges största influencer med fokus inom träning och hälsa och når totalt över 800 000 följare i sina kanaler. Hon vill inspirera till att leva hälsosamt och har nyligen meddelat att hon också väntar sitt första barn.

– Gainomax vill samarbeta med Alexandra för att hon har ett genuint förhållningssätt till träning och hälsa med många följare i sociala medier. Vi på Gainomax ser synergier med våra satsningar framåt, säger Diego Cabeza, affärschef Gainomax.

– Vi hoppas genom samarbetet få fler personer, oavsett träningsform, tillstånd och nivå, att bli inspirerade sitt nästa steg med träningen och återhämta sig för ett bättre resultat,säger Anna Dahlgren, marknadschef Gainomax.

Pressbild: Alexandra Bring. Foto: Alexandra Bring
http://kund.norrmejerier.se/Gemensamt/Bilder/Pressmaterial/Gainomax%20pressbild%20Alexandra%20Bring.jpg
http://kund.norrmejerier.se/Gemensamt/Bilder/Pressmaterial/Alexandra%20Bring%20sittande.jpg

Mer om Alexandra Bring

Fakta Gainomax

Gainomax erbjuder produkter för återhämtning och mellanmål i samband med träning. För alla som vill nå sina träningsmål oavsett nivå. Efter träning har kroppen förbrukat stora mängder kolhydrater. Blodsockernivån är låg vilket gör att kroppen bryter ner muskler för att snabbt komma åt energi. För att förhindra detta är det fördel att snabbt tillföra både kolhydrater och protein direkt efter träning, helst inom 30 minuter. Genom att återhämta sig kan fler nå sina träningsmål. Gainomax är svenskt och ägs av Norrmejerier.

För mer information, kontakta:

Mariann Holmberg, kommunikationsansvarig, Norrmejerier, +46 722 22 73 43mariann.holmberg@norrmejerier.se

Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 390 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.