Följ Norrmejerier

Protein-mjukglass – Gainomax® i innovativ sommartappning!

Pressmeddelande   •   Jun 23, 2015 08:17 CEST

Gainomax® tar plats i Kungsträdgården i hjärtat av Stockholm för att exklusivt servera Gainomax® Protein Drink som frestande mjukglass till tusentals tjejer.

– Vi testar gränserna för Gainomax produkter inom träningsnutrition och glassen är en somrig försmak inför hösten spännande produktlanseringar, berättar Anna Dahlgren, varumärkesansvarig för Gainomax vid Norrmejerier.

Lopp för tjejer i Kungsträdgården

Den sista helgen i juni arrangeras NIKE Women’s 10 km samt NTC Tour, en energifylld och inspirerande helg för tjejer som springer, styrketränar och yogar, där samtliga aktiviteter utgår ifrån eller tar plats i Kungsträdgården. Artister bland annat Icona Pop.
– Jag tror att Gainomax proteinglass kommer göra succé, men givetvis är vädret en faktor att hoppas på, säger Anna Dahlgren.

Maximera resultatet av träningstillfället
Intresset för hälsa och träning har ökat explosionsartat tillsammans med en medvetenhet om att äta rätt för att uppnå maximal effekt av träningstillfället.
– Alla vet att träning är bra, samtidigt som det har en muskelnedbrytande effekt. Allt fler har dock börjat förstå värdet av fylla på med en kombo av protein och kolhydrater. Glass är ett sätt att unna sig något gott som kombinerar det goda med full effekt och hälsa. Det ska bli kul att se vad tjejerna i Kungsan tycker om den, säger Anna Dahlgren.

På plats i Kungsträdgården
På plats vid glassmaskinen i Kungsträdgården finns Hanna Lennartsson, event och sponsringsansvarig för Gainomax och Malin Wikström, produktutvecklare för Gainomax, båda vid Norrmejerier.

Fakta Gainomax
Gainomax drycker innebär en förädling av mjölkråvara och har i flera år varit ett sätt att bidra till intäkter för Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna. Nu används samma unika innehåll till mjukglass. Gainomax har intagit ställningen som ledande varumärke inom sportnutrition i Sverige och säljs via dagligvaruhandeln och online via Gymgrossisten.

För mer information
Anna Dahlgren, varumärkesansvarig för Gainomax, Norrmejerier, anna.dahlgren@norrmejerier.se, 070 184 31 01

På plats i Kungsträdgården
Hanna Lennartsson, event och sponsringsansvarig för Gainomax, Norrmejerier, hanna.lennartsson@norrmejerier.se, 070 181 70 53

Presskontakt
Mariann Holmberg, kommunikationsansvarig, Norrmejerier, mariann.holmberg@norrmejerier.se, 072 222 73 43

Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 530 lokala bönder varav 420 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.