Följ Norrmejerier

Gainomax® samarbetar med Crossfit-undret från Luleå i norr, Simon Mäntylä

Pressmeddelande   •   Feb 09, 2018 13:39 CET

Simon Mäntylä, är 26 åringen som flyttade från Luleå till Stockholm, där han sedan några år tillbaka tränar hårt för att befinna sig inom Crossfit-toppen i Europa. Foto: Pål Allan

Simon Mäntylä, är 26 åringen som flyttade från Luleå till Stockholm, där han sedan några år tillbaka tränar hårt för att befinna sig inom Crossfit-toppen i Europa.

– Gainomax är det jag använt som återhämtning i hela mitt liv. Från basket och skidåkning som liten, till min nuvarande proffskarriär inom Crossfit. Produkterna har grym smak och kvalité som också produceras på norrländsk mjölk. Det känns som ett varumärke jag kan stå för och lita på till 100 procent, säger crossfit-stjärnan, Simon Mäntylä.

Pressbild: http://kund.norrmejerier.se/Gemensamt/Bilder/Pressmaterial/Simon%20M.JPG
Foto: Pål Allan

Svenska och europeiska toppen

Simon har tillhört den svenska och europeiska toppen i Crossfit sedan 2013 och är fortfarande en av de bästa i Sverige. 2016 tävlade han, i lag, på Crossfit Games (motsvarande Världsmästerskap i Crossfit) där han placerade sig på en 8:e plats. Under 2017 tävlade han i ”French Throwdown Paris, en av världens största och mest erkända Crossfit-tävlingar, där han tog hem förstaplatsen!

– Vi är enormt stolta att ha Simon Mäntylä som Gainomax-ambassadör. Han är en sann mästare och otroligt kunnig kring vad kroppen faktiskt behöver vid träning! Det är en av de saker vi gärna utvecklar i samarbetet, säger Anna Dahlgren, marknadschef Gainomax.

– En stark mästare inom crossfit är betydelsefullt för dynamiken i vårt ambassadörsteam, det tillför både kunskap och muskler, säger Diego Cabeza, affärschef Gainomax.

Mer om Simon: Instagram; @simon_mantyla

Gainomax erbjuder produkter för återhämtning och mellanmål i samband med träning. För alla som vill nå sina träningsmål oavsett nivå. Efter träning har kroppen förbrukat stora mängder kolhydrater. Blodsockernivån är låg vilket gör att kroppen bryter ner muskler för att snabbt komma åt energi. För att förhindra detta är det fördel att snabbt tillföra både kolhydrater och protein direkt efter träning, helst inom 30 minuter. Genom att återhämta sig kan fler nå sina träningsmål. Gainomax är svenskt och ägs av Norrmejerier.

För mer information, kontakta:

Norrmejerier, Mariann Holmberg, kommunikationsansvarig, 072 222 73 43, mariann.holmberg@norrmejerier.se

Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 390 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.