Följ Norrmejerier

Gainomax® Recovery Limited Edition i Hallon/Lakrits – speciellt för NHL-proffset Erik Karlsson

Pressmeddelande   •   Apr 11, 2019 14:00 CEST

Speciellt för NHL-proffset Erik Karlsson har Gainomax tagit fram Limited Edition av Gainomax Recovery Drink i smaken Hallon/Lakrits. Lanseringen sker bara några veckor före Hockey-VM i Slovakien, där Gainomax är sponsor för Tre Kronor.

– Hallon/Lakrits är en smakmässig drömkombo för återhämtning direkt efter träning eller en tuff hockeymatch, uttrycker Erik Karlsson NHL-proffs i San Jose Sharks.

Gainomax Recovery Drink, Limited Edition, Hallon/Lakrits kommer finnas, i visa utvalda butiker, en begränsad period 2019.

– Du kanske inte kan skjuta slagskott som Erik Karlsson, men du kan återhämta dig som ett proffs, säger Anna Dahlgren, marknadschef på Gainomax

Gainomax är stolt sponsor av Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronors val när det kommer till återhämnings produkter.

– Vi passar på att önska Damkronorna, Småkronorna och Tre Kronor, som alla spelar VM i april och maj, stort lycka till! säger Anna Dahlgren.

Pressbilder: https://share.mediaflowpro.com/?19ACF30TK6

För mer information, kontakta:
Anna Dahlgren Marknadschef Gainomax
anna.dahlgren@norrmejerier.se
Tel: +46 701843101

Om Gainomax
Gainomax är Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och är marknadsledande inom återhämtningsdryck. Gainomax har sedan 1990 varit uppskattats av såväl motionärer som toppatleter.

Gainomax har produkter för återhämtning efter träning, funktionella mellanmål och vitamindrycker, alla fria från palmolja. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Alla mjölkbaserade drycker är gjorda på mjölk från norrländska gårdar, i kartongförpackning med lågt klimatavtryck, det tror vi spelar roll. Produkterna är utvecklade i samråd med experter inom nutrition, för ett balanserat innehåll. Gainomax är ett svenskt varumärke ägt av Norrmejerier.

www.gainomax.com
https://www.instagram.com/gainomaxse/
https://www.facebook.com/Gainomax/?fref=ts

Om Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.