Följ Norrmejerier

Gainomax® med ännu godare, snyggare och bredare sortiment inom återhämtning

Pressmeddelande   •   Apr 09, 2019 10:00 CEST

Som marknadsledare inom återhämtningsdrycker tar Gainomax nästa steg, med nytt utseende där smaken kommer ännu bättre till sin rätt. Samtidigt har Gainomax Protein Bars, fått ett mjukt krämlager som gör dem godare än någonsin. De lanseras även i smaknyheterna Caramel Triple Nut och Dark Chocolate.

Nyheterna finns i butik från vecka 15.

– Våra nya Gainomax Protein Bars med härligt krämlager toppar smakmässigt i förhållande till andra barer på marknaden. Jag tror konsumenterna blir lika nöjda som vi är, säger Anna Dahlgren, marknadschef, Gainomax.

Gainomax Protein Bar
Sedan tidigare finns Gainomax Protein Bar i smakerna Toffee, Raspberry, Blueberry och Fudge Sea Salt, som nu är ännu mjukare och godare, överdragna med yoghurt, ljus- eller mörk choklad. Smaknyheterna är Caramel Triple Nut och Dark Chocolate. Samtliga bars har fått ett härligt krämlager och är toppade med chokladränder. Förpackningarna blir tydligare och låter den goda smaken synas på utsidan. Alla Gainomax produkter är fria från palmolja.

– Självklart förblir protein- och kolhydratinnehållet optimalt balanserat för den som har tränat eller vill ha ett supergott och hälsosamt mellanmål on-the-go, säger Anna Dahlgren.

Gainomax Recovery Drink
Gainomax Recovery Drink får ett nytt utseende som tydliggör den goda smaken. Innehållet har en perfekt balans mellan protein och kolhydrater. Gainomax Recovery finns i sju populära smaker: Choklad, Toffee, Vanilj, Jordgubb, Hallon, Blåbär och Banan. Varje produkt innehåller 20 gram protein och 40 gram kolhydrater. Dryckerna är producerade av 100% svensk mjölk i en hållbar Tetra-förpackning med hög andel förnybart material.

Gainomax Recovery Drink passar perfekt efter ett träningspass. Kombinationen av protein och kolhydrater stoppar musklernas nedbrytning och hjälper till i uppbyggnaden. Gainomax Recovery Drink passar alla oavsett mål om att sätta personbästa, bygga muskler, gå ned i vikt eller träning för ökad ork i vardagen.

– Dryckerna vänder sig till alla som tycker att träning spelar roll. Vårt erbjudande baseras på en gedigen kunskap efter 20 år på marknaden, om kost och träning. Återhämtning med hjälp av Gainomax är att ge sig själv bästa förutsättningar och resultat av sin träning säger Anna Dahlgren.

Pressbilderhttps://share.mediaflowpro.com/?P9AC83MTG1

För mer information, kontakta:
Anna Dahlgren Marknadschef Gainomax
anna.dahlgren@norrmejerier.se
Tel: +46 701843101

Om Gainomax
Gainomax är Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och är marknadsledande inom återhämtningsdryck. Gainomax har sedan 1990 varit uppskattats av såväl motionärer som toppatleter.

Gainomax har produkter för återhämtning efter träning, funktionella mellanmål och vitamindrycker, alla fria från palmolja. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Alla mjölkbaserade drycker är gjorda på mjölk från norrländska gårdar, i kartongförpackning med lågt klimatavtryck, det tror vi spelar roll. Produkterna är utvecklade i samråd med experter inom nutrition, för ett balanserat innehåll. Gainomax är ett svenskt varumärke ägt av Norrmejerier.

www.gainomax.com
https://www.instagram.com/gainomaxse/
https://www.facebook.com/Gainomax/?fref=ts

Om Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.