Följ Norrmejerier

Gainomax ® presenterar nya proteinbars och proteindrycker, helt fria från palmolja och utan tillsatt socker

Pressmeddelande   •   Jan 24, 2019 09:05 CET

Gainomax inleder ett nytt spännande år med att presentera två nyheter. Gainomax Twin Protein Bar som kommer i ett helt nytt format med två individuella bitar i samma förpackning och Gainomax High Protein Drink som görs av norrländsk mjölk och kommer i en hållbar och återvinningsbar förpackning av kartong. Båda produkterna är helt fria från palmolja och utan tillsatt socker.

– Vi kombinerar produkter för en hälsosam livsstil med norrländskt miljötänk. Det är något många efterfrågar och vi som erbjuder sport- och träningskost behöver ta vårt ansvar, säger Diego Cabeza, affärschef Gainomax.

Gainomax Twin Protein Bar
Gainomax Twin Protein Bar är delad i två bitar, i samma förpackning. Det goda förstärks av en extra mjuk botten med ett krämigt lager av kola och krisp på toppen, båda bitarna doppade i proteinrik choklad. Samtliga Gainomax Bars är helt fria från palmolja. Utan socker blir de optimala som proteinrikt mellanmål utan onödiga kalorier.

Gainomax Twin Protein Bar finns i tre smaker: Crispy Peanut, Soft Nougat och Creamy Caramel.

– Många har hört av sig och önskar en delad proteinbar eftersom man kanske inte äter upp hela på en gång och istället försöker dela den själv. En redan delad bar gör att man slipper smulor och kladd, säger Anna Dahlgren, marknadschef, Gainomax.

Gainomax High Protein Drink
Gainomax High Protein Drink, är en mjölkbaserad dryck med 30 g protein, utan tillsatt socker gjord på äkta norrländsk mjölk, självklart fri från palmolja. Förpackningen är gjord av hållbar och återvinningsbar kartong, för ett så lågt klimatavtryck som möjligt.

Gainomax High Protein Drink finns I fyra smaker: Smooth Vanilla, Delicious Pear, Choco Coffee och Strawberry Vanilla.

– Det syns på förpackningen att de är extra goda och dessutom i en förpackning som gör gott för miljön, säger Anna Dahlgren, marknadschef Gainomax.

Gainomax Twin Protein Bar och Gainomax High Protein Drink, säljs hos ICA, Coop, Willys m.fl. från 21 januari.

Pressbilder:https://share.mediaflowpro.com/?1PACRTX6Z2

För mer information, kontakta:
Anna Dahlgren Marknadschef Gainomax
anna.dahlgren@norrmejerier.se
Tel: +46 701843101

Om Gainomax
Gainomax är Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och är marknadsledande inom återhämtningsdryck. Gainomax har sedan 1990 varit uppskattats av såväl motionärer som toppatleter.

Gainomax har produkter för återhämtning efter träning, funktionella mellanmål och vitamindrycker, alla fria från palmolja. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Alla mjölkbaserade drycker är gjorda på mjölk från norrländska gårdar, i kartongförpackning med lågt klimatavtryck, det tror vi spelar roll. Produkterna är utvecklade i samråd med experter inom nutrition, för ett balanserat innehåll. Gainomax är ett svenskt varumärke ägt av Norrmejerier.

www.gainomax.com
https://www.instagram.com/gainomaxse/
https://www.facebook.com/Gainomax/?fref=ts

Om Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.