Följ Norrmejerier

​Gainomax® för mer sommarkänsla i höstrusket

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2017 15:03 CEST

Gainomax Lean Drickkvarg Piña Colada

– Därför lanserar vi en ny drickkvarg som för tankarna till palmer och solsken, med smak av ananas och kokos – piña colada, säger Anna Dahlgren, marknadschef Gainomax.

Sommaren 2017 går till historien som en av Sveriges kallaste somrar. Många svenskar har kommit tillbaka till vardag och rutiner utan en somrig känsla av sol och värme.

Gainomax vill bidra med lite extra solkänsla och pepp i höstmörkret på väg till gymmet eller träningen.

Gainomax Lean Drickkvarg Piña Colada lanseras i denna regniga vecka i september.

Gainomax Lean Drickkvarg är helt utan tillsatt socker, laktosfri och självklart proteinrik med sina hela 32 g per förpackning. Drickkvargen fungerar utmärkt som ett hälsosamt mellanmål, på språng, i samband med träning eller som en del av en aktiv livsstil. Med en fräsch och somrig smak ”piña colada” kombineras kokos och ananas i fin symfoni som för tanken till palmer och sol.

Högt proteininnehåll utan tillsatt socker

Lean sortimentet är den nyaste delen av sortimentet och karaktäriseras av högt proteininnehåll och utan tillsatt socker. Detta för den tränande målgruppen som vill maximera proteinsyntesen utan att tillföra kolhydrater i syfte att bygga styrka och definiera kroppen. Inom Gainomax Lean sortiment drickkvarg, Recovery-dryck samt proteinbars.

Gainomax erbjuder produkter för återhämtning och mellanmål i samband med sport och träning. För alla som vill nå sina träningsmål. Gainomax sortiment består av drickkvarg, proteindrinkar, återhämtningsdrycker och proteinbars och finns smidigt tillgängliga i matbutiker, kiosker, gym och online. Gainomax är svenskt och ägs av Norrmejerier.

Mer om Gainomax:

Pressbild:

För mer information, kontakta:

Norrmejerier, Anna Dahlgren, Marketing Manager Gainomax®, Tel: 070-184 31 01, anna.dahlgren@norrmejerier.se

Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 390 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.