Följ Norrmejerier

​En av världens bästa hockeybackar väljer Gainomax®.

Pressmeddelande   •   Mar 01, 2018 14:19 CET

Hockeybacken i Ottawa Senators, kaptenen Erik Karlsson, från Landsbro, Vetlanda kommun, Jönköpings län. Nu ingår han i ett samarbete med Gainomax. Foto: Andreas Alfredsson

Gainomax® i samarbete med NHL stjärnan (i Ottawa Senators), Erik Karlsson.

Svensk hockey tog VM-guld 2017 och framgångarna fortsätter. Så gör det också för den högst aktuella stjärnan i Ottawa Senators, kaptenen Erik Karlsson, från Landsbro, Vetlanda kommun, Jönköpings län. Nu ingår han i ett samarbete med Gainomax på en tvåårsperiod

– Jag gillar Gainomax produkter som är pålitliga, de gör det också med glimten i ögat. Att välja ett samarbete med Gainomax var inte svårt och jag ser extra mycket fram emot kommande två säsonger med bra återhämtning, säger Erik Karlsson, hockeyback i Ottawa Senators.

Pressfoto på Erik Karlsson Fotograf: Andreas Alfredsson

Erik Karlsson är en av Sveriges bästa svenska hockeyspelare och en av NHL största affischnamn. Han är inte bara en kapten med extremt mycket istid, utan har även fått flertalet utmärkelser både i NHL och i sin medverkan i Tre kronor och juniorkronorna. Han är tvåfaldig Norris Trophy-vinnare och enligt många NHL:s bäste back de senaste fem åren. Några av hans främsta styrkor som hockeyspelare är hans spelsinne, att han står för grymma passningar och att han är en pricksäker skytt.

– Vi är otroligt stolta att Gainomax ingår i långt samarbete med Erik Karlsson, en nutida hockeylegend och mångsidig, uthållig atlet, säger Diego Cabeza, affärschef Gainomax.

– Genom samarbetet vill vi lära känna hemligheten bakom framgångarna och personen Erik och vill att fler svenskar ska få kunskap om vikten av återhämtning för maximerade träningsprestationer, säger Anna Dahlgren, marknadschef Gainomax.

Mer om Erik Karlsson: Twitter: @ErikKarlsson65, Instagram: @ErikKarlsson65, Facebook: @ErikKarlsson65

Gainomax erbjuder produkter för återhämtning och mellanmål i samband med träning. För alla som vill nå sina träningsmål oavsett nivå. Efter träning har kroppen förbrukat stora mängder kolhydrater. Blodsockernivån är låg vilket gör att kroppen bryter ner muskler för att snabbt komma åt energi. För att förhindra detta är det fördel att snabbt tillföra både kolhydrater och protein direkt efter träning, helst inom 30 minuter. Genom att återhämta sig kan fler nå sina träningsmål. Gainomax är svenskt och ägs av Norrmejerier.

www.gainomax.com

https://www.facebook.com/Gainomax/?fref=ts

https://www.instagram.com/gainomaxse/

----------------------------------------

Presskontakt

Mariann Holmberg, kommunikationsansvarig, Norrmejerier, 072 222 73 43, mariann.holmberg@norrmejerier.se

Om Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.