Följ Norrmejerier

Berry Good News - Gainomax ® presenterar två nya smaker – utan tillsatt socker!

Pressmeddelande   •   Sep 17, 2019 10:00 CEST

Gainomax inleder hösten med att presentera två bäriga nyheter. Gainomax High Protein Drink Blueberry Delight och Gainomax Twin Protein Bar Raspberry Cheesecake.

– Vi kombinerar produkter för en hälsosam livsstil med norrländskt miljötänk, vilket är något som många efterfrågar, säger Markus Carlson, Brand Manager på Gainomax.

Gainomax High Protein Drink Blueberry Delight
Gainomax High Protein Drinks har under året haft en mycket god försäljningsutveckling. Därmed utökas sortimentet för att möta konsumenternas efterfrågan på nya smaker. Blueberry Delight har en fräsch smak av blåbär som möter en len ton av vanilj.

High Protein Drink finns sedan tidigare i fyra smaker: Smooth Vanilla, Delicious Pear, Choco Coffee och Strawberry Vanilla. Samtliga smaker i serien innehåller 30 g protein per förpackning, är helt utan tillsatt socker och gjorda på äkta norrländsk mjölk. Förpackningen är gjord av återvinningsbar kartong, för ett så lågt klimatavtryck som möjligt.

Gainomax Twin Protein Bar Raspberry Cheesecake
I början av 2019 lanserade Gainomax ett helt nytt format av proteinbars. Twin Protein Bar har två bitar i samma förpackning och är helt utan tillsatt socker. Nu lanseras ytterligare en smak i serien: Raspberry Cheesecake har en mjuk botten med smak av cheesecake, ett krämigt lager av hallon, krisp på toppen och är doppad i vit choklad.

Gainomax Twin Protein Bar (2x25 g) finns sedan tidigare i smakerna Creamy Caramel, Crispy Peanut och Soft Nougat. Samtliga bars i serien innehåller 19 gram protein styck, är utan tillsatt socker och helt fria från palmolja.

– Både High Protein Drink och Twin Protein Bar är det perfekta mellanmålet när man är på språng och vill ha ett snabbt och proteinrikt mellanmål. Lagom till hösten utökar vi nu sortimenten med två nya smaker: Twin Protein Bar Raspberry Cheesecake och High Protein Drink Blueberry Delight. Berry Good News helt enkelt avslutar Johannes Eriksson, Product Manager på Gainomax

Gainomax Twin Protein Bar Raspberry Cheesecake och Gainomax High Protein Drink Blueberry Delight finns till försäljning hos återförsäljare runtom i landet från och med vecka 38.

För mer information, kontakta:
Johannes Eriksson
Product Manager Gainomax
johannes.eriksson@norrmejerier.se
+4672-2396995

Om Gainomax
Gainomax är Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och är marknadsledande inom återhämtningsdryck. Gainomax har sedan 1990 varit uppskattats av såväl motionärer som toppatleter.

Gainomax har produkter för återhämtning efter träning och funktionella mellanmål. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Alla mjölkbaserade drycker är gjorda på mjölk från norrländska gårdar, i kartongförpackning med lågt klimatavtryck, det tror vi spelar roll. Produkterna är utvecklade i samråd med experter inom nutrition, för ett balanserat innehåll. Gainomax är ett svenskt varumärke ägt av Norrmejerier.

www.gainomax.com
https://www.facebook.com/Gainomax/?fref=ts
https://www.instagram.com/gainomaxse/


Om Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 446 lokala bönder varav 372 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter cirka 550 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.