Följ Norrmejerier

Linnéa Liljedahl har tagit fram en meny med sju moderna rätter som gör sig som allra bäst med norrländsk mjölk. Foto Norrmejerier

Bild   •   Maj 22, 2019 08:03 CEST

Till fika och till pannkaka är mjölken för många ett naturligt val. Men nu har Linnéa Liljedahl, känd från Kockarnas kamp och nyutsedd jurymedlem i Årets Kock, tagit fram en meny med sju moderna rätter som gör sig som allra bäst med norrländsk mjölk. Bland rätterna hittar vi till exempel råraka med sikrom med mellanmjölk toppad med lättvispad grädde. Under juni kommer menyn att serveras på pop up-restaurangen Mjölk, som gör fyra unika gästspel på kända restauranger i norra Sverige.
Licens Creative Commons erkännande, inga bearbetningar (?)
Fotograf/Källa Pressbild
Storlek 20,8 MB
Format .jpg
Bildmått 4628 x 6942 pixlar

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.